Design

Design - møbeldesign - Specialløsninger


Danoform løser opgaver inden for unika-design i form af specialdesignede siddemøbler, skabe, garderober m.m..


Danoform løser ligeledes opgaver inden for kommerciel design/design til masseproduktion - design, produktudvikling og produktion udføres i tæt samarbejde med producenterne.Design fra Danoform

Modsætninger, funktionalitet og "WOW" effekt er vigtige begreber i vores arbejde med møbeldesign. Som med SPARK - lounge stol; designet ud fra en kombination af to modstridende design tendenser: Den tunge lounge stil og den lette skandinaviske stil - En lænestol, der fra nogle vinkler ser tung og robust ud, men fra andre vinkler synes fjerlet. Det ergonomiske sæde og fjedrende effekt af rammen sikrer funktionalitet og komfort, imens materialesammensætning og formsprog forstærker de innovative udtryk.


SPARK blev tildelt en pris i Bolia Design Awards 2008 og blev siden sat i produktion; dommerne skrev:


“An incredibly exciting and very elegant chair.”

Det gode design

"Godt design er, når vi mødes og forstås af designet og ikke omvendt. Det er hvor æstetik, funktionalitet og kvalitet ikke bekæmper hinanden men går hånd i hånd gensidigt forstærkende og flyder sammen til et større hele.

   Når disse karakteristika er til stede, kan man få denne særlige gode fornemmelse, hvor man glemmer omgivelserne et øjeblik. "

- Claus Chr Engholm Pedersen