Om danoform
Arkitekt Claus Chr E Pedersen

Arkitekt Claus Chr E Pedersen


Om Danoform

Danoform blev grundlagt af Claus Chr E. Pedersen i 2008. Danoform er aktiv inden for arkitekt-, design- og interiørbranchen.


Danoform drives til dagligt af Claus Chr E. Pedersen, men i større projekter, anvender Danoform samarbejdspartnere med lang erfaring i branchen.


Danoform blev grundlagt i Oslo, Norge, men drives i dag fra Kalundborg, Danmark. Vi har fortsat mange opgaver i Oslo og omegn, men har i de senere år udvidet netværket og portefølgen i Danmark.


I Norge er vores primære kunder erhvervskunder, hvor Danoform i samarbejde med neutrale rådgivere inden for møbelbranchen assisterer kunden i hensigtsmæssige indretninger, møbelvalg, møbelbudgetter og -indkøb. Vi udarbejder målfaste møbelplaner i en så tidlig fase som muligt, så ansvarlig bygningsarkitekt kan integrere møbelplanen i arbejdet med placering af vægge, kabling, lyssætning m.m.

   I tillæg servicerer vi kunderne med design af løsninger til garderober, kantine-sofaer, resepsjoner og andre specielproducerede møbler.


I Danmark har Danoform mange privatkunder som vi assisterer med skitseforslag,  byggeansøgninger/myndighedstegninger både til ombygning, tilbygning og nybygning.

    Her løser vi ligeledes opgaver inden for design af garderober, skabe, reoler og andre specielproducerede møbler.

Arbejdsområder


     
Arkitektopgaver


Byggeansøgning

Energiberegning

Byggerådgivning

Idéudvikling

Design

Møbeldesign

Specialløsninger

Møbelplaner

Kontorindretning

Interiørprojekter

Visualisering